Ugrinovačka 51, Zemun

Nalazi se u Zemunu, u jednoj od najprometnijih gradskih ulica. U blizini je raskrsnice sa Novogradskom i smeštena je u lokalu do ulice koji je vidljiv i pristupačan.

Pon. – Pet.: 09:00-17:00
Subota: NE RADI
Nedelja: NE RADI

Centralna prodavnica našeg preduzeća na kojoj se, pored maloprodaje i veleprodaje, nalazi i servis za štampače i tonere.

Linije gradskog prevoza kojima se stiže do ove lokacije su:
81, 81L i 85.

U ovoj prodavnici rade:

Marko

Velikog znanja i veštine, uvek se nađe da pomogne kada je potrebno.

Goran

Popravlja štampače, dopunjava kertridže, servisira tonere, ljubazan je i odlično se snalazi u maloprodaji. Ali, to nije sve: on je i sjajan moler, što u preduzeću često (zlo)upotrebljavamo. Imajte to na umu, moglo bi se desiti da u našim prostorijama sklopite i neke sasvim neočekivane poslovne aranžmane.

Miško

Prema mušterijama ljubazan i pun razumevanja, uvek odgovoran, vredan i radoznao, u protekloj deceniji skupio je znanja i iskustva koja ga danas čine našim najboljim serviserom tonera i štampača.
Čak i kada to izgleda nemoguće, on za pokvareni uređaj pronađe neko rešenje koje radi, a nije skupo.

Branko

Zamenik onoga što ima veoma nezahvalnu ulogu da bude direktor. Ima mnoštvo ideja koje uglavnom teško realizuje. Zna prilično tehničkih detalja koji se tiču naše delatnosti i voli mnogo i dugo da priča o tome. Još ako ima neko da ga sluša…