Reparirani toneri


Nudimo Vam najkvalitetnije reparirane (reciklirane, remontovane) tonere, po kvalitetu štampe praktično identične originalnim laserskim tonerima uz višestruko povoljnije cene. Na tržištu smo više od dve decenije i jedna smo od retkih firmi koja se može pohvaliti da se bavi reparacijom laserskih kaseta takoreći od njihovog rođenja i prvog pojavljivanja na našem tržištu. Upućeni smo do detalja u sve najskrivenije tajne ovog posla, pa smo u stanju da odgovorimo svim Vašim potrebama. Reparaciju tonera vršimo uz zamenu svih dotrajalih delova, koristeći najkvalitetnije prahove i čipove koji se mogu naći na svetskom tržištu. Tako reparirane proizvode testiramo posle reciklaže u našem servisu i za svaki od njih mi garantujemo. U slučaju reklamacije problem otklanjamo u roku od 24 sata.

Originalni toneri


U svim našim maloprodajnim objektima možete nabaviti veliki broj originalnih toner kaseta za Vaše laserske printere i multifunkcijske uređaje, po vrlo povoljnim cenama. Ukoliko toner koji Vam je potreban nemamo na stanju, možemo ga nabaviti u najkraćem mogućem roku, najčešće u toku dana, a sigurno u roku od 24 sata od trenutka narudžbine. Garantujemo za originalnost i kvalitet proizvoda.

Kompatibilni toneri


Možemo da Vam ponudimo i laserske tonere nezavisnih proizvođača, sličnih karakteristika kao i originalni toneri po mnogo pristupačnijim cenama, dok je razlika u kvalitetu štampe gotovo neprimetna. Cena kompatibilnih tonera je mnogo niža, tako da njihovim korišćenjem ostvarujete znatne uštede.

Originalni ink jet kertridži


U svim našim maloprodajnim objektima možete nabaviti veliki broj originalnih kertridža za Vaše štampače i multifunkcijske uređaje, po vrlo povoljnim cenama. Ukoliko kertridž koji Vam je potreban nemamo na stanju, možemo ga nabaviti u najkraćem mogućem roku, najčešće u toku dana, a sigurno u roku od 24 sata od trenutka narudžbine. Garantujemo za originalnost i kvalitet proizvoda.

Kompatibilni ink jet kertridži


Možemo da Vam ponudimo i ink jet kertridže nezavisnih proizvođača, sličnih karakteristika kao i originalni kertridži po mnogo pristupačnijim cenama, uz neznatnu razliku u kvalitetu štampe. Cena kompatibilnih kertridža je mnogo niža, tako da njihovim korišćenjem ostvarujete znatne uštede.

Mastila i setovi za samostalnu dopunu ink jet kertridža


Skoro svaki ink jet kertridž se može lako dopunjavati i u kućnim uslovima uz odgovarajući pribor i uputstva, što štedi Vaše vreme i novac, a ubrzava štampanje. U svim našim objektima možete nabaviti setove za dopunjavanje Vaših kertridža, kao i pojedinačna mastila. U setovima za dopunu se nalaze pribor i uputstva na srpskom jeziku, ilustrovana slikama. Naše ljubazno osoblje će Vas uputiti u najskrivenije tajne dopune i konkretnim savetima i sugestijama olakšati prve korake Vaše samostalne dopune ink jet kertridža.

Tečnost za čišćenje mlaznica ink jet kertridža


Sredstvo koje otpušava mlaznice na ink jet kertridžima i glavama za štampanje (CLEANING FLUID). Može se koristiti i preventivno čime poboljšavamo kvalitet štampe kako sa dopunjenim kertridžima, tako i sa originalnim, a istovremeno im i produžavamo radni vek. U ponudi imamo različita pakovanja tečnosti za čišćenje, prilagođena potrebama različitih korisnika.

Papiri za štampanje


U ponudi imamo više vrsta papira za štapanje, koje smo za Vas testirali u ink jet i laserskim uređajima i za koje garantujemo da će Vam dati najbolje performanse štampe za uložen novac. Osim uobičajenih 80-gramskih kancelarijskih papira u A, B i C-klasi, nudimo Vam i kvalitetnije papire veće debljine i težine (100g, 120g, 160g, 200g i 250g) koje možete kupiti u pakovanju ili na komad, ako želite prvo da isprobate koji papir odgovara Vašim potrebama (za štampanje diploma, zahvalnica i slično). Na lageru imamo i neke od najkvalitetnijih brendiranih foto-papira, sa kojima će kvalitet Vaših odštampanih fotografija biti bolji od onih iz fotografskih radnji.

Štampači i multifunkcionalni uređaji


Ukoliko želite da kupite nov štampač ili multifunkcijski uređaj obavezno nas pozovite da čujete našu ponudu. U stanju smo da u roku od 24 časa nabavimo uređaj koji želite po najpovoljnijoj ceni, čak i ako ga nemamo na lageru. Prilikom Vašeg izbora treba dobro odvagati da li je bolji izbor jeftiniji uređaj ili jeftina dopuna kertridža za njega, jer se nekada dešava da najjeftiniji štampač u klasi već posle prve dopune kertridža postane najskuplji.

Kompletan program kancelarijskog materijala


U ponudi imamo i celokupan program kancelarijskog materijala odličnog kvaliteta i veoma pristupačne cene. Nazovite i tražite našu ponudu bez obzira da li Vam trebaju registratori, koverti, lepljive trake, hemijske olovke, flomasteri, termo rolne, rokovnici...