Koruška 5, Zemun

Nalazi se u Zemunu, u delu između Prvomajske i Autoputa. Smeštena je u kući u mirnoj ulici do koje se dolazi iz ulica Marije Bursać ili Zlatiborske.

Pon. – Pet.: 09:00-17:00
Subota: NE RADI
Nedelja: NE RADI

Centralna prodavnica našeg preduzeća na kojoj se, pored maloprodaje i veleprodaje, nalazi i servis za štampače i tonere.

Linije gradskog prevoza kojima se stiže do ove lokacije su:
– iz ulice Marije Bursać: 77;
– iz Prvomajske ulice: 15, 18 i 78.

U ovoj prodavnici rade:

Srećko

Velikog znanja i veštine, uvek se nađe da pomogne kada je potrebno. Prijatan i duhovit, praktično je miljenik cele firme. U njegovom rečniku zaista ne postoji NE (osim kada kaže: “NE, nisam uopšte nameravao da subotu provedem sa porodicom već bih baš rado došao na posao i zamenio “bolesnog” kolegu.”).

Goran

Popravlja štampače, dopunjava kertridže, servisira tonere, ljubazan je i odlično se snalazi u maloprodaji. Ali, to nije sve: on je i sjajan moler, što u preduzeću često (zlo)upotrebljavamo. Imajte to na umu, moglo bi se desiti da u našim prostorijama sklopite i neke sasvim neočekivane poslovne aranžmane.

Miško

Prema mušterijama ljubazan i pun razumevanja, uvek odgovoran, vredan i radoznao, u protekloj deceniji skupio je znanja i iskustva koja ga danas čine našim najboljim serviserom tonera i štampača.
Čak i kada to izgleda nemoguće, on za pokvareni uređaj pronađe neko rešenje koje radi, a nije skupo.

Branko

Zamenik onoga što ima veoma nezahvalnu ulogu da bude direktor. Ima mnoštvo ideja koje uglavnom teško realizuje. Zna prilično tehničkih detalja koji se tiču naše delatnosti i voli mnogo i dugo da priča o tome. Još ako ima neko da ga sluša…